Meow
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

M.E.O.W

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Meow įstatymų kodeksas.

Go down 
AutoriusPranešimas
Silence.
Green Green Japanese Tea. Geisha.
Silence.

Pranešimų skaičius : 740
Aš atvykau : 2010-02-13
Man : 27

Veikėjas
Vardas: Shizuka Aoi
Amžius: 17
Rasė: Neko

Meow įstatymų kodeksas. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Meow įstatymų kodeksas.   Meow įstatymų kodeksas. Icon_minitimeŠt. 02 13, 2010 6:08 pm

Forumo Taisyklės
1. Gerbti ne tik save, bet ir kitus. Nešmeižti, nesišaipyti, nesmerkti. Jei nepatinka kito asmens nuomonė, savo pykti pasilaikykite sau.
2. Pernelyg nesikeikti arba trumpinti keiksmažodžius. Nemalonu skaityti tekstą kuriame kas antras žodis N*
3. Neflūdinti. Nepriterškime forumo niekais. Prieš kuriant temą pasidomėkite ar tokios pat nėra. Temos į kurias nerašoma ilgiau nei 2 savaitės bus trinamos.
4. Registruotis vienu nicku. Mums reikia narių, o ne to pačios asmens 5 tapatybėse. Mes vis vien jus suseksime su naujausia sekimo įranga ;3
5. Administracija visada teisi. Gerbti mus - forumo kūrėjus.
6. Visi mes lygūs. Neišsišokti ir nevaizduoti kažin ko.
7. Lankytis forume. Neaktyvūs nariai bus trinami.
8. Reklama griežtai draudžiama. Yra baneriai, tai ten prašau. Sužinoję, kad nesilaikote šios taisyklės, mes jus griežtai bausime!

Role Play Taisyklės:
1. Jokio God - Modinimo. Juk taip neįdomu. Nemirtingumas ir etc griežtai draudžiamas.
2. Tuo pačiu metu būti ne daugiau nei vienoje vietoje, nebent asmuo su kuriuo rp'inate yra offline.
3. Jokių ten šeimos ryšius. Kaip tu esi to brolis, todėl aš esu tavo mama.
4. Prieš pradedant RP būtina užpildyti anketą.
5. Žudyti, prievartauti, apvokti ir pagrobti galima tik gavus to nario leidimą.

Pasiliekame teisę keisti ir pildyti taisykles.
Atgal į viršų Go down
http://meow.omgforum.net

Meow įstatymų kodeksas.
Atgal į viršų 
Puslapis 11